به مناسبت روز جهانی ایمنی غذا دانشجوی دکتری تخصصی طب ایرانی تشریح کرد:
ببینید| ایمنی غذا از مزرعه تا سفره؛ اهمیت شیوه طبخ و ظروف پخت و پز از دیدگاه طب ایرانی
دکتر مهدی شفیعی پزشک و دانشجوی دکتری تخصصی طب سنتی ایرانی، به مناسبت روز جهانی ایمنی غذا، در یک گفتوگوی ویژه به تبیین اهمیت «ایمنی غذا» بهعنوان یکی از نیازهای اساسی بشر پرداخت.
350258.mp3
ببینید| ایمنی غذا از مزرعه تا سفره؛ اهمیت شیوه طبخ و ظروف پخت و پز از دیدگاه طب ایرانی

:
کامنت